Beste Safe Password Manager for enheten din

Som en generell anbefaling for å holde dataene dine sikre, anbefaler eksperter på sikkerhet å bruke en passordbehandling. En passordbehandling lar deg lage og bruke de sterkeste passordene uten å måtte huske dem.
Men er passordbehandlere virkelig et trygt sted å lagre så sensitive data som passordene dine? Vi dekker dette og noen andre spørsmål nedenfor. Sjekk de ut!

Få Safe Password Manager nå

Prøv Passwarden, en pålitelig passordbehandlingsløsning som vil beskytte de mest sensitive dataene dine
Er passordbehandlere trygge
Som Ron Culler, seniordirektør for teknologi og løsninger i ADT Cybersecurity, sa "Passordadministratorer er trygge og mye tryggere enn å ikke bruke en". Spesielt oppfordrer passordbehandlere sunn sikkerhetshygiene, noe som innebærer å ha unike og komplekse passord for hver konto du eier.
Når det i begynnelsen av internett bare var et dusin passord å huske, kan det bare være mulig å stole på minnet ditt. I dag har vi imidlertid mye flere passord til sosiale kontoer, nettbank, e-post osv. Dermed er et pålitelig verktøy designet for å lagre og administrere passord uunnværlig.
På grunn av en sikker passordbehandling kan du gjøre hvert passord sterkt og unikt. Hvis du beskytter passordbehandling med tofaktorautentisering, vil du legge til enda mer sikkerhet for å beskytte dataene dine.
Hvis du fortsatt stiller et spørsmål Er passordadministratorer virkelig trygge? Kan leverandøren se dataene mine ?, vi har gode nyheter for deg. Flertallet av ledende passordbehandlere, som Passwarden av KeepSolid, bruker den såkalte "zero knowledge" -teknikken.

Null kunnskapssikkerhet innebærer at selv om du legger til dataene dine i passordbehandling-appen, har leverandøren ingen mulighet til å lese dem. Dermed er passordene dine og annen informasjon helt privat og trygt, og kan bare være tilgjengelig for deg. Informasjonssjefen i cybersikkerhetsselskapet Tanium forklarte nullkunnskapsteknikk på følgende måte:
Nullkunnskapsmodell gjør passordbehandlere veldig trygge, og det innebærer tre lag med forsvar:

  • krypteringen av dataene dine
  • passordet til passordbehandling som ikke er lagret på systemet (bare du vet det)
  • sikkerhetsnøkkelen
Alle disse beskytter pålitelig passord og annen sensitiv informasjon du lagrer i en sikker passordbehandling, som Passwarden by KeepSolid.

Hvorfor er en Password Manager trygt

For å svare på spørsmålet hva som gjør en passordbehandling trygg, la oss ta Passwarden av KeepSolid som et eksempel:
Datakryptering
Sterk datakryptering er det første og viktigste kravet til en sikker passordbehandling. Passwarden av KeepSolid bruker AES-256 og ЕС р-384 krypteringsprotokoller, som garanterer at passordene dine og annen sensitiv informasjon forblir beskyttet.
Tofaktorautentisering
2FA sørger for et ekstra sikkerhetsnivå for kontoen din og med den, alle dataene du lagrer i det sikre passordbehandlerens hvelv. Selv om noen blir kjent med hovedpassordet ditt, vil de ikke kunne komme inn på kontoen din, ettersom det kreves en ekstra engangskode for pålogging.
Alternativ for sikker deling
Når du trenger å dele sensitiv informasjon som passordene dine med andre, er den sikreste måten å gjøre det på å bruke en sikker passordbehandling. Deling av passord via andre verktøy som budbringere, e-post osv. Kan lekke dataene dine og sette kontoer i fare. En sikker passordbehandling, på grunn av krypteringsteknikken, holder dataene dine beskyttet mens du deler dem med andre.

Er det trygt å bruke Google Password Manager?

Det kan ikke benektes å bruke Google Chrome for å huske og fylle ut passordene dine automatisk, kan være ganske praktisk. Men er passordbehandleren innebygd i Google Chrome virkelig trygg? Kort sagt, svaret kan være "slags trygt", men ikke helt. Det er gode grunner til å unngå å bruke denne innebygde nettlesertjenesten. Dette er hva du må vurdere:

Googles passordbehandling begrenser deg til nettleserbruk
Hvis du bruker Google Chrome som hovedpassordbehandling, begrenser dette deg ikke bare til Googles økosystem, men begrenser deg også bare til nettleserbruk. Men hva om du vil få tilgang til passordene dine på telefonen din, eller hvis du ikke bruker Google Chrome på alle enheter du har? Eller hva om du trenger å dele sensitive data på en sikker måte med andre? Du kan ikke gjøre det med Googles passordbehandling.

Dermed, hvis du bruker Google Chromes innebygde passordbehandling, kan du bare bruke den i Google Chrome.

"Big Brother" -utgaven
Tenk på dette: er Google et sikkerhetsselskap? Svaret er tydeligvis nei. Google er et kommersielt selskap som tjener penger på dataene dine, som for eksempel å selge annonser. Selv om det er usannsynlig at Google vil bruke passordene dine, er det bedre å overlate sensitive data til et selskap som bare er fokusert på sikkerhet som gir en veldig sikker passordbehandling, som Passwarden av KeepSolid.
Hva er Best Safe Password Manager
Vi anbefaler Passwarden av KeepSolid. Denne sikre passordbehandleren ble opprettet av eksperter innen cybersikkerhet med lang erfaring.

Her er hva den tilbyr deg:
Topp sikkerhet
Passwarden bruker krypteringsalgoritmen med den sterke 256-bit nøkkelen. Dette sikrer at alle dine private data forblir uutkodbare uansett hva som skjer.
Enkel og sikker passordbehandling
Foruten å tilby enestående beskyttelse av dataene dine, er Passwarden veldig praktisk og enkel å bruke.
Lagring for digitale poster
Lagre sensitive data du vil ha: kredittkort, bankkontoer, sikre notater, Wi-Fi-passord, pålogginger og mer - alt på ett sted i Passwarden Vault.
Støtte på tvers av plattformer
Den sikre passordbehandleren Passwarden støtter alle viktige plattformer og nettlesere: macOS, Windows, iOS, Android, Chrome, Edge, Opera, Firefox, og kommer også som en webapp, slik at du har tilgang til dataene dine når du trenger det.

Prøv Best Safe Password Manager

Prøv Passwarden nå for å sikre at passordene og sensitive dataene dine er 100% sikre
Made on
Tilda